Udvalgte referencer

Vi har tilfredse kunder og referencer i stort set alle brancher.

Kontakt os for yderligere referencer.

Kontakt os her

Udvalgte udtalelser

Jesper Vagtel Johansen

Sales Director

Markmann Training er InterMails eksterne samarbejdspartner inden for Mindset træning og salgsudvikling.

Markmann Training hjælper os med at blive skarpere i vores dialog med kunderne, opnå større effektivitet i dagligdagen og ikke mindst få sparket døren ind hos en lang række nye kunder.

Gennem en periode på 6 mdr. har vi sammen med Claus Markmann fået booket mere end 200 kundemøder, løftet aktivitetsniveauet, og samtidig skabt en masse arbejdsglæde i vores salgsafdeling.

Jeg giver Markmann Training mine bedste anbefalinger.

Søren Krogh

Direktør

Jeg har igennem både mit tidligere virke som markedschef i Brdr. Dahl, samt mit nuværende job som direktør for Vølund Varmeteknik arbejdet sammen med Claus Markmann mange gange.

Både indenfor ledertræning og salgstræning har Claus gang på gang bevist, at han har en helt unik evne til at trænge ind i de kursister han underviser, og både øge deres kompetencer indenfor det de er gode til, samt give god ny indlæring.

Claus er dybt passioneret omkring hans undervisning og evner som få, at få hans kursister til både at se – og indse de muligheder de opnår, ved at deltage i hans uddannelser.

Claus følger med tiden og har løbende uddannet sig, således han sikre at de personer han underviser, altid får den optimale uddannelse.

Jeg giver Claus min absolut bedste anbefaling, og har du endnu ikke deltaget på en af Claus`s uddannelser, skal du simpelthen gøre dig selv den tjeneste at gøre det – specielt hvis du ønsker at blive en bedre udgave af dig selv og forløse dit sande potentiale.

Anders Larsen

Indehaver - danbolig Hørsholm

Vi har brugt Claus Markmann igennem det sidste års tid. Han har gennemført flere træningsforløb omkring Mindset, Salg og kommunikation. Det har bl.a. skabt et langt stærkere Mindset hos både medarbejdere og indehavere. Alle har fået en større tro på sig selv, og samtidig fået et mod til at sætte større og mere ambitiøse mål. Derudover har alle forbedret deres salgskompetencer & kommunikationsevner.

Igennem træningen med Claus Markmann er vi lykkedes med at hæve vores hitrate på vores vurderinger med mere end 10 %. Derudover har Markmann Training hjulpet os til, at 2020 blev vores bedste år nogensinde.

Vi kan kun give Claus Markmann de bedste anbefalinger i forhold til træning og udvikling af ledere & medarbejdere.

Usman M. Syed

VP Strategy & Digital Innovation

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Claus i nogle år, hvor vi han har været med til at træne vores globale salgsteams. Claus er ikke kun en fantastisk coach, men også et godt menneske. Han har bredde i sin tilgang og er super skarp til at løfte og håndtere forskellige mennesker typer. Claus har en evne til at stille skarpt på den aktuelle kontekst og problemstilling, og arbejde med forandring ud fra organisationens, eller individets behov. Han bidrager med værktøjer til at skabe refleksion og dialog om forankring.

Kort fortalt er den største force ved Claus, at han har en utrolig positiv tilgang til alt det han laver og det spreder sig naturligt til andre. Enhver der samarbejder med Claus vil mærke nærvær, konstruktiv feedback og en motiverende & interesserende involvering.

En af de bedste coaches i branchen og jeg er super glad for at have et samarbejde med Claus.

Lars Andreasen

Global Key Account Manager

Jeg har gennemført flere uddannelser hos Markmann Training, bl.a. Salgsuddannelse & Business Leder Uddannelsen, og de har alle givet mig en række værktøjer som giver stor værdi - både fagligt og privat.

De forskellige uddannelser indeholdte mange relevante områder – som f.eks. Mindset træning, Salgsteknik, Præsentationsteknik, Coaching og Situationsbestemt Ledelse. Igennem Claus’s motiverende evne til at omsætte teori til praksis, samt til at sikre en reel adfærdsændring, er jeg blevet meget mere kompetent, tryg og udfordrende indenfor de forskellige fag områder. 

Man lærer virkelig nogle gode værktøjer som f.eks. at bearbejde sine mentale barrierer, at tilpasse sin kommunikation til forskellige persontyper, motivere sin målgruppe, og udvikle potentialet hos sine kunder & samarbejdspartnere.

Claus har en unik evne til at fange folk og bringe teorien ned i øjenhøjde og ikke mindst en imponerende passion for stoffet og for at alle deltagere får 100% udbytte med hjem – bl.a. igennem relevante eksempler.

 Jeg kan klart anbefale Markmann Training hvis man ønsker at flytte sig selv, andre mennesker, organisationer, samt skabe varige resultater.

Henning Andersen

Annoncechef

Claus er yderst kompetent indenfor sit felt! Deltagerne på hans uddannelsesforløb har været meget tilfredse og virkelig oplevet en positiv udvikling.

Jeg ser Claus, som via stor empati og stor faglig ekspertise på sit felt, er i stand til at udvikle og styrke de mennesker han arbejder med.

Christian Strand

Nordic Managing Director

Jeg har som bureaudirektør brugt Claus Markmann gentagende gange.

Opgaverne har spændt over intern konfliktløsning ifm. en fusion, salgscoaching af medarbejdere og personlig udvikling af yngre medarbejdere. Og vi er altid kommet i mål med opgaven med det ønskede resultat.

Claus er god til at skyde sig ind på individet og med udgangspunkt i en solid værktøjskasse herefter skræddersy et forløb der matcher de mennesker og udfordringer han står over for.

Gitte Skouenborg Lasnier

Country Manager

I worked closely together with Claus as part of a bigger turn-around I did at Parfums Christian Dior.

I can highly recommend Claus as a very committed, skilled and professional consultant. He spends the time necessary to understand the business, the people involved and the challenges and opportunities before he starts his mission. This allows him to operate as an integrated part of the company – as an “employee”. This way his training becomes very relevant for each participating employee.

Claus focuses a lot on case training and “on the field” training as opposed to focusing on theories. This makes sure that the training delivers lasting results.

During a process he also evaluates his training after each session, to make sure he has delivered what his customer expected from him On top of this, Claus has an extremely positive spirit and is very good at motivating people.